ISPANAKLI KABAK DOLMA
1.
KĞ KABAK
2.
500 GR ISPANAK
3.
100 GR KAŞAR RENDE
4.
1 AD KURU SAĞAN
5.
4 DİŞ SARIMSAK
6.
1 BARDAK ÇİÇEK YAĞI
7.
YETERİ KADAR TUZ KARABİBER
YAPILIŞI
KABAKLARI 4 SANTİM KALINLIĞINDA KESİP İÇLERİNİ OYUN YAGDA
KIZARTIN
ISPANAKLARI YIKAYIP DOĞRAYIN SOĞAN VE SARIMSAKLARI İNCE
DOĞRAYIP YAĞDA PEMBELEŞENE KADAR KAVURUN İÇİNE ISPANAKLARI İLAVE EDİP BİRAZ
DAHA KAVURUN TUZUNU KARABİBERİNİ İLAVE EDİP KENARA ALIN
KABAKLARI BİR TEPSİYE DİZİP İÇİNE ISPANAKLARI DOLDURUN
KAŞARI ÜZERİNE KOYUP FIRINDA 150 DAK 5 DAK. KIZARTIN İSTEGE GÖRE ÜZERİNE SAFRAN
SOS YADA FARKLI BİR SOS İLAVE EDİP SERVİS EDİN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder