24 Mayıs 2016 Salı

ŞEFİN SPESİYALİ

ŞEFİN SPESİYALİ
180 gr bonfile 3 parça olarak hazırlanmış ızgarada yada tavada pişmiş
1 ad patates 1 er santim kalınlıgında yuvarlak dilimlenmiş kızarmış 4 dilim
5 santim uzunluğunda pırasa uzunlamasına ince doğranmış kızartılmış
30 gr demiglass sos  100 gr suyla hazırla
1 dal roz mari taze
3 ad çeri domates yağda hafif sotelenmiş
1 ad papya biber 1 ad dolma biber dilim dilim doğranıp yağda kızartılmış
YAPILIŞI +SUNUMU

Geniş bir servis tabagının içine altına patates sonra et patates et şeklinde üst üste sıralanır her kata azar azar sos dökülür kalan sos üzerine dökülüren son kızartığımız prasaları üzerine koyun dökülmeyecek bir şekilde onun üzerine roz mariyi dikin yanına garnitür olarak kızartılmış biberleri ve domatesleri ilave edip sıcak servis edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder