ŞEFİN SPESİYALİ
180 gr bonfile 3 parça olarak hazırlanmış ızgarada yada
tavada pişmiş
1 ad patates 1 er santim kalınlıgında yuvarlak dilimlenmiş
kızarmış 4 dilim
5 santim uzunluğunda pırasa uzunlamasına ince doğranmış
kızartılmış
30 gr demiglass sos
100 gr suyla hazırla
1 dal roz mari taze
3 ad çeri domates yağda hafif sotelenmiş
1 ad papya biber 1 ad dolma biber dilim dilim doğranıp yağda
kızartılmış
YAPILIŞI +SUNUMU
Geniş bir servis tabagının içine altına patates sonra et
patates et şeklinde üst üste sıralanır her kata azar azar sos dökülür kalan sos
üzerine dökülüren son kızartığımız prasaları üzerine koyun dökülmeyecek bir
şekilde onun üzerine roz mariyi dikin yanına garnitür olarak kızartılmış
biberleri ve domatesleri ilave edip sıcak servis edin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder