22 Mayıs 2016 Pazar

MACAR GULAŞ

MACAR GULAŞ
1 kğ 50 şer grlık doğranmış dana eti
1 ad iri kuru soğan ince doğranmış
100 gr margarin
5 diş sarımsak ince doğranmış
05 gr kurutulmuş kereviz yaprağı
20 gr elma sirkesi
Yeteri kadar tuz dana bulyon
2 ad rendelenmiş domates
50 gr domates salçası
10 gr toz şeker
YAPILIŞI

Eti soğanı sarımsagı yağın içine katıp tavada kavur et suyunu çekince biraz daha kavur içine salçayı ilave et kavur sonra domatesi ilave et biraz daha kavur  etlerin üzerine çıkacak kadar sıcak su ilave et kaynamaya bırak etler pişince tuzunu ve kereviz yapragini ilave et az daha kaynat yanında püre ile servis et

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder