25 Mayıs 2016 Çarşamba

PİLİÇ SARMA


PİLİÇ SARMA
Malzemesi
1 ad bütün tavuk açılmış
1 ad havuç küp doğranmış
1 ad paprika  biber küp doğranmış
100 gr haşlanmış bezelye
1 ad kabak küp doğranmış
1 ad kuru soğan ince doğranmış
4 diş sarımsak ince doğranmış
100 gr tereyağI
100 gr rendelenmiş kaşar peynir
Yeteri kadar tuz karabiber
Yarım bağ ince doğranmış maydanoz
YAPILIŞI
Tereyağı soğan ve sarımsak bir kaba koyup pembeleşene kadar kavur diğer sebzeleri  ilave et birkaç dakika sote yapıp altını kapat rendelenmiş kaşarı ilave et kenara al

Kemiksiz açmış olduğunuz  bütün tavuğu derili tarafı dışta kalacak şekilde tezgahın üzerine aç sonra sote yaptığımız sebzeleri  de içine katıp rulo gibi sar üzerini tekrar folyo ile sarıp 150 derecede 1 saat fırında pişir sıcak servis et afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder