25 Mayıs 2016 Çarşamba

TAVUK TERİN

TAVUK TERİN
500. gr. tavuk kıyması
500. gr ince doğranmış tavuk kemiksiz
1. ad kuru soğan ince doğranmış
3. diş sarımsak ince doğranmış
1. bağ maydonoz ince doğranmış
2. yemek kaşığı toz jelatin
200. gr çiçek yağı
Yeteri kadar tuz kekik karabiber ve sebzeli çeşni
YAPILIŞI

Yağı sarımsağı ve soğanı pembeleşene kadar kavur tavuğuda ilave et biraz daha kavur ocaktan al bir tepsinin içine  koy  yoğur toz jelatini maydonoz ve baharatları ilave et çiğ tavuk kıymasını da ilave edip yoğur aliminyum folyo ile rulo biçimi sar 200 derecede 20 dakika pişir dilimleyip soğuk servis et afiyet olsun ZEKİ USTA        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder